•  Polietilen depolarımız gıda maddeleri tüzüğüne uygundur.
  •  Güneş ışınlarına ve darbelere karşı dayanıklıdır.
  •  Ürün ebatları ± (%3) toleranslıdır.
  •  Ürünler tek parça (monoblok) olarak üretilir. Ek kaynak ve perçin yoktur.
  •  Ürünlerimiz uzun ömürlü, sağlıklı, bakım gerektirmez ve su ile kolayca temizlenir.
  •  Kolay taşınabilir ve yer değiştirmelerde zarar görmez.
  •  Polietilen ürünlerimiz geri dönüşümlüdür.
  •  Üretim hatalarına karşı tüm ürünlerimiz garantilidir.
  •  Kullanım hatalarına karşı onarımı mümkündür.
  •  Polietilen depolarımızın çalışma sıcaklığı -5°C +50°C arasında olacak şekilde üretilmektedir.

2.000 Litre Plastik Toprak Altı Depo

Şehir içerisinde bir yerden farklı bir yere giderken, benzin aldığınızda istasyonlardaki benzin nerede duruyorda araçlara iletiliyor diye düşündünüz mü? İşte istasyonlarda duran depolama ürünleri toprak altına konumlandırılan cintendir. Toplamda 2.000 litre kullanım hacmi olan modelimiz ise polietilen su deposu kategorisi arasında yer alır ve toprak altına konumlandırılmaktadır. Tasarımı uzunlamasına dizayn edildiği için toprak altına konumlandırılması çok daha iyi yapılabilmektedir. Ayrıca yan yana konumlandırarak toprak altındaki depolama hacminizi artırabilirsiniz. Bu tarz tasarıma sahip olan depolama ürünleri ayrıca yat ve karavan gibi seyyar araçlarda da kullanılabilir. Genellikle kullanım amaçları bireysel kullanım amaçlarına hizmet eder ve çözümlemektedir. Fakat endüstriyel kullanımı da mümkündür.
 
Modelimiz toprak altında konumlandırıldığı için içreiklerin sevk edilmesi amaçlarıyla kullanılamaz. Fakat toprak altında olduğu için kullanıcısının güven kaygısını gidermektedir. Dolayısıyla bu depolama ürünleri içerisinde yakıt gibi pahada değerli olan içerikleri depolayabilirsiniz. Hırsızlığa çok fazla maruz kalmayacaktır. Modelimizin genel olarak kullanım amaçlarına baktığımızda ise herhangi bir içeriğin mevsim, çevre ve insanlardan korunması veya çevrede yaşayan insanların depolanan içeriklerden korunması amacıyla depolanması ve içeriğe ihtiyaç olduğunda veya içeriğin tahliye edilmesi gerektiğinde ise tahliye vanası veya depo kapağının kullanılmasına imkan tanıyan araçlardır. 
 
Bizler 1986 yılından bugüne kadar sektörün içerisinde üretim yapmaktayız. Bu hususta sürekli olarak üretim sistemlerimizi son teknoloji üretim sistemleri ile inove etmekteyiz.Toprak altına konumlandırılan modelimizde oldukça uzun ömürlü bir ürün olup imalat hatalarına karşı iki yıl boyunca garantisi bulunmaktadır.

2.000 Litre Plastik Toprak Altı Depo Hammadde Özellikleri

Modelimiz polietilen hammadde ile üretilmekte olup, toprak altına konumlandırılmaktadır. Toprak altında bulunan ve polietilen ile üretilen nadir depolar arasında yer almaktadır. Modelimiz monoblok üretim şekli ile üretilmekte olup pek çok faydası bulunmaktadır. Bu faydalardan bir tanesi de zararlı UV ışınlarının yalıtmasıdır fakat toprak yalıtımı da bulunduğu için depo içerisine neredeyse hiç ışık girmez. Böylece ışığa duyarlı içerikler için oldukça sağlıklı bir ortam oluşturulmuş olur. Hammaddesinden ötürü modelimizin çalışma ısı oranı 50 derecedir. Toprak altına konumlandırılan depolama ürünleri diğerlerine göre temizliği daha zor yapılabilir fakat kapak çapı genişliği sayesinde depo içerisine herhangi bir temizlik ekipmanı sığdıralabilir. Temizleyici seçimi hususunda ise organik içeriğe sahip ve parfümsüz temizleyiciler seçilmesi önerilmektedir.

2.000 Litre Plastik Toprak Altı Depo Teknik Özellikleri

Modelimize gözle baktığımızda ilk dikkatleri çeken teknik detaylar 2.000 litre hacme sahip olması ve toprak altına gömülebiliyor olmasıdır. Toprak altına gömülme işlemi sırasında herhangi bir zarar verilmez. Bu açıdan baktığımızda foseptik olarak kullanımı da yaygındır. Deponuzu foseptikten arındırmak için ise vidanjör yardımı alabilirsiniz. 
 
Toprak altı modelimizin diğer teknik detaylarını incelediğimizde; ağırlığı 120 kilogram, uzunluğu 260 santimetre, yüksekliği 127 santimetre, genişliği 80 santimetre, malzeme kalınlığı 1 inç ve kapak çapı standart olarak 44 santimetre ile oldukça işlevseldir. Sizlerde tüm toprak altı depolama ürünlerimizi web sitemiz aracılığı ile inceleyebilir ve toprak altına gömülme işlemleri ve fiyat teklifi almak için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Müşteri Temsilcilerimizle Görüşmeye Başla
0(216) 494 2829
Ara
Ürün Kataloğunu
İndir
Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için kataloğu indirin
Benzer Ürünler
Sepetinizde şuan ürün var