Ülkemizde depolama ürünü kullanımı her geçen gün artıyor. Hal böyle olunca üreticiler genel olarak üretim hacmini ve teknolojilerini yükseltmekteler. Bu doğrultuda paslanmaz su deposu modelleri oldukça ilgi çekmektedir. Depolama ürünleri, genellikle bir su ihtiyacının karşılanması için tasarlandığından, büyüklükleri ve özellikleri değişebilir. Depo suyu saklamak için kullanılan ana bölümdür. Bu bölüm genellikle plastik, polyester ve paslanmaz çelik gibi farklı malzemelerden yapılmış olabilir. Bizlerde sizler için bu depolar hangi parçalardan oluşmakta onları sıraladık.

1) Depo Girişi

Depolarda bulunan giriş ile depoya su alınmasını sağlar ve genellikle su şebekesi, bir su kaynağı veya bir su pompası gibi bir kaynaktan su alır. Su girişi bölümü deponun tasarımına ve kullanım amacına göre farklı şekillerde olabilir. Genellikle, su girişi depoya su alınmasını sağlamak için kullanılır. Su girişi bölümü ayrıca depoda bulunan suyun kalitesini arttırmak için bir filtre kullanılabilir. Bu filtre, suyun ön filtrelenmesinde kullanılır ve suyun çeşitli kirleticilerden arındırılmasını sağlar. Sonuç olarak bu bölüm depoya su alınmasını sağlar. Bu bölüm genellikle su şebekesi, bir su kaynağı veya bir su pompası gibi bir kaynaktan su alır.

2) Depolanan Suyun Çıkışı

Depodan su çıkışı için genellikle bir manşon kullanılır. Manşon, depoda bulunan suyun veya herhangi bir içeriğin kullanılmasını sağlar ve genellikle evlerdeki musluklar veya iş yerlerinde su sistemlerine bağlanır. Böylece depodaki suyun kullanılmasını sağlar. Manşonlar, ayrıca suyun kalitesini arttırmak için bir filtre kullanılabilir. Bu filtre, suyun ön filtrelenmesinde kullanılır ve suyun çeşitli kirleticilerden arındırılmasını sağlar.

Manşonlar, ayrıca depoda bir ölçüm cihazı ile birlikte kullanılabilir. Bu ölçüm cihazı, depo içerisindeki su miktarını ölçmek için kullanılır ve genellikle suyun seviyesini ölçen bir manometre veya bir su seviyesi sensörü gibi bir cihaz içerir. Bu ölçüm cihazı ile depo içerisindeki doluluk seviyesini takip etmek için de kullanılmaktadır. Bu bölümde ayrıca suyun ön filtrelenmesini yapmak için bazı filtreler kullanılır ve suyun çeşitli kirleticilerden arındırılmasını sağlar. bulunan suyun kalitesini arttırmak için kullanılır. 

3) Depo Ayakları

Depolarda bulunan ayaklar, deponun yüksekliğini ve pozisyonunu ayarlayan desteklerdir. Bu ayaklar, plastik, polyester ve paslanmaz çelik gibi farklı malzemelerden yapılır. Genellikle deponun hammaddesi neyse ayaklarının hammaddesi de odur. Ayaklar deponun ağırlığını ve yükünü taşımak için tasarlandıklarından, genellikle güçlü ve dayanıklıdır.

Depolarda bulunan ayaklar, deponun yerleştirileceği yerin düz olup olmadığını kontrol etmek için de kullanılabilir. Bu ayaklar polietilen su deposu bulunmamaktadır. Bu depolar seri olarak üretildiği için ayakları depoya bağlı biçimde bulunmaktadır. Ayrıca depolarda bulunan ayaklar, ayrıca deponun hareket etmemesi için kullanılabilir. Depolarda bulunan ayaklar, ayrıca deponun haşereler ve zararlılardan korumakta ve güvenliğini, kalitesini korumak için önleyici önlemler alınabilir. Bu önleyici önlemler, deponun hareket etmemesi için deponun altına yerleştirilen büyüklü küçüklü parçalardır.

İletişim Formu
Sepetinizde şuan ürün var