• Ağırlık 25 kg
  • Genişlik / Çap 106 cm
  • Yükseklik 140 cm
  • Kalınlık 5 mm
  • Manşon ¾ "
  • Kapak 44 cm
  • Kapasite 1.000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C
  •  Polietilen depolarımız gıda maddeleri tüzüğüne uygundur.
  •  Güneş ışınlarına ve darbelere karşı dayanıklıdır.
  •  Ürün ebatları ± (%3) toleranslıdır.
  •  Ürünler tek parça (monoblok) olarak üretilir. Ek kaynak ve perçin yoktur.
  •  Ürünlerimiz uzun ömürlü, sağlıklı, bakım gerektirmez ve su ile kolayca temizlenir.
  •  Kolay taşınabilir ve yer değiştirmelerde zarar görmez.
  •  Polietilen ürünlerimiz geri dönüşümlüdür.
  •  Üretim hatalarına karşı tüm ürünlerimiz garantilidir.
  •  Kullanım hatalarına karşı onarımı mümkündür.
  •  Polietilen depolarımızın çalışma sıcaklığı -5°C +50°C arasında olacak şekilde üretilmektedir.

1.000 Litre Milenyum Su Deposu

Yaşamış olduğumuz dönemde, pek çok alanda farklı depolama ürünleri kullanılmaktadır. Bu hususta su depolaması başta olmak üzere pek çok farklı amaçlar doğrultusunda depolama ürünleri kullanılmaktadır. Bu noktada polietilen su deposu modelleri bir tık ön plana çıkmaktadır. Çünkü bu depolar hem gıdaya uygunlar, hem de oldukça ekonomik bir fiyat etiketine sahiptir. Keza milenyum modelimiz de polietilen hammadde kullanılarak üretilmektedir. Genel olarak depolama ürünleri hem endüstriyel hem de bireysel kullanım amaçları doğrultusunda oldukça fazla kullanılmaktadır. 

Kullanıcısına toplamda 1.000 litre kullanım hacmi sunan modelemizin genel olarak kullanım amaçlarına baktığımızda,  organik, kimyasal fark etmeden herhangi bir içeriğin çevre ve mevsim koşullarına karşı korunması için depolanması, depolanan içeriğin gerektiğinde bir yerden farklı bir yere sevk edilmesine ve ihtiyaç duyulduğunda söz konusu içeriğin tahliye edilerek kullanılmasına imkan tanıyan araçlar olarak karşımıza çıkmaktadır.  
 
Bizler üretici koltuğuna 1986 yılında oturduk. O günlerden bugüne kadar süregelen zaman içerisinde sürekli olarak yeni üretim ve teknolojik üretim sistemleri geliştirmekte ve potansiyel müşterilerimize daha fazla ebat ve tasarım seçeneği sunmak için çalışmaktayız. Ürettiğimiz tüm ürünlere güvenmekte ve imalat hatalarına karşı iki yıl boyunca garanti sunmaktayız.

1.000 Litre Milenyum Su Deposu Hammadde Özellikleri

Modelimizin bu isimle anılmasının sebebi, milenyum yılı olan 2000 yılında ve polietilen hammadde ile üretilmesidir. Polietilen hammadde halk arasında plastik olarak bilinmekte ve depolama ürünlerinde kullanılmasının asıl sebebi kullanıcısına pek çok açıdan fayda sağlamasıdır. 
 
Modelimizin polietilen ile üretilmesinin en verimli avantajı seri üretime imkan tanıması ve gıda uygunluğunu kazanmasıdır. Modelimiz monoblok üretim şekli kullanılarak tek parça halinde üretilmektedir. Üretim tek parça olduğu için modelimiz üzerinde ek veya perçin bulunmaz. Böylece daha dayanıklı hale gelmiş olur. Modelimiz organik içeriklerin temasına uygun olduğu için sağlığa ve gıdalara karşı herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Polietilenin UV ışın yalıtımı bulunduğu için dolayısıyla modelimizinde zararlı UV ışınlara karşı yalıtım özelliği bulunmaktadır. Zararlı ışınlara karşı yalıtımlı olduğu için depo içerisinde zararlı bakteriler, parazitler, mantarlar ve yosun oluşumu görülmez. 

1.000 Litre Milenyum Su Deposu Teknik Özellikleri

Milenyum modelimizde göze çarpan ilk teknik detay 1.000 Litre kullanım hacminin bulunmasıdır. Depo hacmi küçük olduğundan dolayı dar alanlarda kullanımı yaygındır. Bütün depolama ürünlerinin temizliği düzenli olarak yapılması önerilir çünkü temizliği düzenli olarak yapılan depolama ürünleri içerisinde kötü koku oluşmaz. Temizlik yaparken, temizleyicinin organik içerikli ve kokusuz olması önerilmektedir.

Toplamda kullanıcısına 1.000 litre kullanım hacmi sunan milenyum modelimizin diğer teknik özelliklerine baktığımızda;  ağırlığı 25 kilogram, 106 santimetre genişliğinde,  140 santimetre yüksekliğinde, malzeme kalınlığı ise 5 milimetre ve kapak çapı 44 santimetre olup polietilen hammadde ile vidalı sistem ile üretilmiştir. Manşon kısmına istenilen herhangi bir çeşme takılabilir ve gıdaya uygun olması açısından pirinç manşon kullanılmıştır. Çalışma ısı değeri ise +50 derecedir. Modelimiz kullanıcının isteği doğrultusunda herhangi bir renkte üretilebilir. Bu sayede, farklı içerikler çok daha kolay bir şekilde kategorize edilebilir. Sizlerde milenyum modelimiz hakkında daha fazla bilgi almak veya fiyat teklifi almak için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Müşteri Temsilcilerimizle Görüşmeye Başla
0(216) 494 2829
Ara
Benzer Ürünler
Sepetinizde şuan ürün var