• Genişlik / Çap 115 cm
  • Plastik Yüksekliği 215 cm
  • Ayak Dahil Yükseklik 275 cm
  • Kalınlık 6 mm
  • Manşon 1 "
  • Kapasite 2.000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C
  •  Polietilen depolarımız gıda maddeleri tüzüğüne uygundur.

  •  Güneş ışınlarına ve darbelere karşı dayanıklıdır.

  •  Ürün ebatları ± (%3) toleranslıdır.

  •  Ürünler tek parça (monoblok) olarak üretilir. Ek kaynak ve perçin yoktur.

  •  Ürünlerimiz uzun ömürlü, sağlıklı, bakım gerektirmez ve su ile kolayca temizlenir.

  •  Kolay taşınabilir ve yer değiştirmelerde zarar görmez.

  •  Polietilen ürünlerimiz geri dönüşümlüdür.

  •  Üretim hatalarına karşı tüm ürünlerimiz garantilidir.

  •  Kullanım hatalarına karşı onarımı mümkündür.

  •  Polietilen depolarımızın çalışma sıcaklığı -5°C +50°C arasında olacak şekilde üretilmektedir.

2.000 Litre Açık Ağız Silo Deposu

Günlük hayatın içerisinde birçok depolama ürünü görebilmekteyiz. Bu depolama ürünleri arasında silo depoları çok göremeyebiliriz. Çünkü bu tarz depolama ürünleri genellikle tarım veya endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. 2.000 litre kapasitesi bulunan modelimiz  silo deposu kategorisinde yer almakta ve bütçe dostu fiyatları ile oldukça dikkat çekmektedir. Açık ağız tasarımı bulunduğu için içerisinde her türlü organik ve kimyasal içerik depolanabilmektedir. Tarım alanında elde edilen tahıl ve hayvan yemi gibi ürünlerin depolaması için kullanılırken, hayvancılık alanında elde edilen süt ve benzer ürünlerin depolaması yapılabilmektedir. Endüstriyel kullanımda ise deterjan, glikoz gibi içeriklerin depolaması yapılabilmektedir. 

Ağzı kısmı açık olarak tasarlanan modelimizin ayakları bulunmaktadır. Böylece depo içerisine fare ve haşere gibi canlıların ulaşması zorlaştırılmıştır. Konik bir tasarımı bulunan modelimizin içerisinde depolanan içeriğin tam boşaltımına imkan tanımaktadır. Çünkü manşon kısmı deponun tam altına konumlandırılmıştır. Pirinç manşon kullanıldığı için gıda temasına uygundur.  Modelimiz, kolay kurulumlu ve bakımı kolaydır. 

Açık ağız bir tasarımı bulunduğu için depo girişine erişim sağlamak oldukça kolaydır. Böylece depo içerisine içeriği yerleştirmek daha kolay bir hale gelir. Ayrıca depolanan içerik ve içeriğin seviyesi kolayca görülebilir. Bizler depolama ürünleri üretmeye 1986 yılında başladık. ilk günkü motivasyonla üretim sistemlerimizi sürekli olarak geliştirmekteyiz. Böylece ürettiğimiz tüm ürünler oldukça sağlam ve uzun ömürlü olmaktadır. Dayanıklı bir yapısı bulunan silo modelimiz de imalat hatalarına karşı iki yıl boyunca firmamızın garantisi altındadır.

2.000 Litre Açık Ağız Silo Deposu Hammadde Özellikleri

Silo depo modelimiz, polietilen kullanılarak üretilmektedir. Halk arasında plastik olarak bilinen bu hammaddenin en önemli özelliği bütçe dostu olmasıdır. Ayrıca gıda temasına uygun bir hammaddedir. Monoblok üretim şekli ile seri üretimi mümkün kılınmıştır. Bu üretim şeklinde depo, özel üretilmiş kalıplarda polietilenin sıkıştırılması ile tek parça halinde üretilmektedir. Modelimizim üzerinde herhangi bir şekilde ek veya perçin bulunmaz. Bu açıdan bakıldığında  temizliği kolayca yapılabilir. Düzenli temizlik yapılan depoların içerisinde kötü koku oluşumu görülmemektedir.

Depoların birçok özelliği hammaddelerinden aktarılmaktadır. Bir noktada modelimizin gıda temasına uygunluğu ve UV yalıtımı da üretim sırasında kullanılan polietilenden kaynaklanmaktadır. Polietilenin bu özellikleri sayesinde organik içerikleri gönül rahatlığı ile depolayabilirsiniz. Bunun yanında polietilenin çalışma ısı oranı 50 derecedir. Üretim sırasında herhangi bir renk ile üretilebilmektedir. Böylece farklı içerikler çok daha kolay bir şekilde kategorize edilebilmektedir. 

2.000 Litre Açık Ağız Silo Deposu Teknik Özellikleri

Modelimize dışarıdan bakıldığında teknik detaylar 2.000 litre kullanım hacmi olması ve ayaklı konik bir tasarıma sahip olması göze çarpan ilk detaylar arasında yer alır. Ayakları sayesinde depolanan içerik için steril bir alan sunduğu için oldukça sevilen bir modeldir. Diğer teknik detaylarına baktığımızda ise 115 santimetre genişliğinde,  ayakları dahil 275 santimetre yüksekliğinde, malzeme kalınlığı ise 6 milimetredir. Kapak 44 santimetre çapında olup, polietilen kullanılarak vidalı bir şekilde çalışması için üretilmektedir. Sizlerde farklı alanlarda avantajlar sunan modellerimizi incelemek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri Temsilcilerimizle Görüşmeye Başla
0(216) 494 2829
Ara
Ürün Kataloğunu
İndir
Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için kataloğu indirin
Benzer Ürünler
Sepetinizde şuan ürün var